DIENSTEN

Folders - FLYERS - BOCHURES

Logo/HUISSTIJL

ILLUSTRATIE/CARTOON/KARIKATUUR

Zoomdog is specialist in het ontwerpen en produceren van communicatiedrukwerk. Van flyers tot brochures, catalogi, boeken, menukaarten en ga zo maar door. Zoomdog vertaalt jouw wensen naar een professioneel ontwerp.

Het ontwikkelen van een logo is meer dat een leuk lettertje uitzoeken en daar een plaatje bijzetten. Het moet jouw identiteit uitstralen. Zoomdog ontwerpt jouw logo dus ook volledig op maat. Jouw propositie, jouw identiteit, jouw logo.

Illustratiewerk in diverse stijlen en technieken. Van realistisch tot aan cartoon. Van aquarel tot digitaal. Altijd passend bij jouw verhaal en wensen.

kranten, magazines, BOEKEN en

andere periodieken

BANNERS,VLAGGEN EN BELETTERING

FOTOGRAFIE/beeldbewerking

Wil je een tijdschrift maken dat jouw collega’s of relaties écht waarderen? Wil je een personeelsblad of relatiemagazine uitgeven of is die aan een restyling toe?

Zoomdog ontwerpt dat met oog voor jou, maar ook voor jouw doelgroep.

Voor het beletteren van jouw winkel en/of auto's maakt Zoomdog een passend ontwerp. Maar ook voor losse reclameborden, (roll-up)banners, (beach)vlaggen en ander promotioneel materiaal kun je bij ons terecht..

Ook voor professionele (product)fotografie, ben je bij Zoomdog aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige fotografie tegen concurrerende tarieven.

ruim 35 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren VAN professioneel drukwerk.

Wannneer starten we met jouw project?

NEEM contact OP

© 2023 Ed van der Linden - Zoomdog